Jdi na obsah Jdi na menu
 


V.Osek - Týnec n Labem 11:0

3. 11. 2008

FŠ Velký Osek – Týnec nad Labem               11:0      (5:0)

 

Sestava : Plášil Z. – Mudroň D., Bezucha A., Hübst Z., Plášil J. – Hubálek P., Koška M., Martínek J. – Karban J., Černý R., Novotný L.

 

Střídali :  36 min.    From J. – Mudroň D.

                                     Šmiřák Š. – Martínek J.

 

Branky :  10´  1:0  Martínek J.

                  14´  2:0  Karban J.

                  22´  3:0  Novotný L.

                  24´  4:0  Koška M.

                  26´  5:0  Černý R.

                  38´  6:0  Bezucha A.

                  47´  7:0  Hubálek P.

                  51´  8:0  Novotný L.

                  56´  9:0  Bezucha A.

                  58´  10:0  Karban J.

                  65´  11:0  Novotný L.

 

Trenér Koška: Utkání, které rozhodovalo o našem konečném postavení v tabulce jsme zvládli velmi dobře. Zopakovali jsme výkon z minulého kola, který v utkání se slabším soupeřem znamenal  brankostroj. Jsem rád, že si mužstvo na závěr podzimní části takhle zastřílelo a dobrým výkonem se rozloučilo z domácími fanoušky.

Pokud bych měl zhodnotit podzimní část sezóny, tak jedině pozitivně. Mužstvo předvádělo ve většině zápasů dobré výkony. Během sezóny až na výjimky jsem byl spokojen i s tréninkovou účastí. Přípravu jsme začali účastí i průběhem velmi vydařeným soustředěním, které se určitě promítlo na zlepšení hry našeho mužstva, hlavně pak snahou o kombinační fotbal. Bohužel jsme některá utkání v sezóně nezvládli vítězně, ale i přesto jsme jediný tým středu tabulky, který dokázal s prvními třemi celky prohrát jen o jednu branku. Pokud budeme takhle dál pokračovat, myslím si, že nás čeká jen pozitivní budoucnost.

Nyní nás čeká zimní část sezóny, ve které se přemístíme do tělocvičny a ve které se jako každoročně budeme zúčastňovat několika halových turnajů, abychom se dobře připravili na jarní část. Doufám, že bude minimálně tak dobrá jako ta podzimní.

 

 

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář